Ζεύξις Music
  Rec Products (RED)
  Rec Products (VINYL)
  Έντεχνο
  World Music
  Λαϊκο Pop
  Rock
  Pop
  Παιδικά Τραγούδια
  Ηλεκτρονική
  Εναλλακτική Σκηνή
  Ρεμπέτικο
  Λαϊκό
  Instrumental
Το καλάθι αγορών σας
είναι άδειο!
 
 
   
 
Η Ζεύξις Music συνεργάζεται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών Speedex & Γενική Ταχυδρομική, αλλά και τα ΕΛ.ΤΑ. και οι χρεώσεις των αποστολών καθορίζονται με βάση την τιμολογιακή πολιτική των εν λόγω εταιρειών.

Επιλέγοντας στη φόρμα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας τον επιθυμητό τρόπο αποστολής, εμφανίζεται η αντίστοιχη χρέωση αναλόγως της περιοχής που θέλετε να γίνει η παράδοση και αναλόγως του τρόπου πληρωμής (πχ αντικαταβολή).

Μέσω courier, οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται από 1 εργάσιμη ημέρα για την Αττική, 2-3 εργάσιμες για την ηπειρωτική και 3-4 εργάσιμες ημέρες για τη νησιωτική Ελλάδα, εφόσον η παραγγελία γίνει έως τις 12.00 μμ. Μέσω ΕΛ.ΤΑ., οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται από 5-10 εργάσιμες.

Η εταιρία μας έχει προυπολογίσει για σας το κόστος που αφορά τις πιο συνήθεις ποσότητες και διαστάσεις συσκευασιών αποστολής.

Σε περίπτωση που βρίσκεστε στο εξωτερικό, καθώς και σε περιπτώσεις μεγάλων αριθμητικά ή ογκομετρικά παραγγελιών, επικοινωνήστε με την εταιρία μας για να σας δώσουμε το ακριβές κόστος της αποστολής.

Για παραγγελίες χονδρικής επικοινωνείστε μαζί μας εδώ, ή στείλτε email στο sales@zefxismusic.gr.

Για παραγγελίες συνολικής αξίας 30 ευρώ και άνω υπάρχει η δυνατότητα να γίνει η παραλαβή χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, από την έδρα μας Βατατζή 28, 114 72 Αθήνα, αλλά μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Οι όροι και οι τιμές που αφορούν τις αποστολές, μπορεί να μεταβληθούν χωρίς προειδοποίηση, προσαρμοζόμενα στις πολιτικές των εταιρειων μεταφορών.
 
 
 
Αρχική | Ποιοι είμαστε | Τιμοκατάλογος | Αποστολές Παραγγελιών | Τρόποι Πληρωμής | Privacy Policy | Επικοινωνία
© 2011- ZefxisMusic. All rights reserved.