Η Ζεύξις Music σας προσφέρει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε την έτοιμη μουσική παραγωγή σας που ενδεχομένως «κόλλησε» στα γραφεία των δισκογραφικών και αναζητά ένα label για να κυκλοφορήσει.

Με ένα από τα εναλλακτικά label που διαθέτουμε είμαστε στη διάθεσή σας, έτσι ώστε να εκδώσουμε την δουλειά σας ως εξωτερική παραγωγή, εκδίδοντας τα απαραίτητα παραστατικά και τιμολόγια, εξασφαλίζοντας για εσάς πλήρη κάλυψη σε ότι αφορά τη διαχείριση των φοροτεχνικών και νομικών θεμάτων που προκύπτουν από την εμπορική διαχείριση μιας μουσικής - δισκογραφικής παραγωγής.

Στην περίπτωση αυτή, θα εξασφαλίσουμε για εσάς την καλύτερη σχέση τιμής / ποιότητας της αγοράς για τα έξοδα κοπής και συσκευασίας, ενώ η αμοιβή μας, εκτός από τη διεκπεραίωση των σχετικών διαδικασιών που αφορούν τη νέα σας δισκογραφική παραγωγή, θα περιλαμβάνει, ανεξαρτήτως πακέτου υπηρεσιών διανομής που θα επιλέξετε:

Δημιουργία Barcode, UPC / EAN Code, ISRC Code

Δημιουργία ενημερωτικού Δελτίου Τύπου και αποστολή του (κατά την κυκλοφορία της νέας μουσικής παραγωγής) στις mailing lists της Ζεύξις Music και σε όλα τα παραδοσιακά και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης

Αποστολή σε όλους τους γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς - πανελλαδικά - της νέας δισκογραφικής σας δουλειάς σε ψηφιακή μορφή

Καταχώρηση στο online shop της Εταιρείας μας

Καταχώρηση της νέας σας κυκλοφορίας στα Social Media της Εταιρείας μας (Facebook, Twitter, Linkedin) και εφόσον το επιθυμείτε Youtube.

Λογιστική διαχείριση των εσόδων από τις φυσικές πωλήσεις, downloads, streaming services, διαφημίσεις Youtube και ενημέρωση σας όποτε μας το ζητήσετε.
 

Φυσική Διανομή

Για τη φυσική διανομή της νέας σας δισκογραφικής δουλειάς προσφέρουμε 3 διαφορετικά πακέτα υπηρεσιών:

Το E Pack αφορά τη διανομή σε επιλεγμένα κεντρικά δισκοπωλεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Τρίκαλα και Καρδίτσα

Το F Pack είναι συμπληρωματικό του E Pack και αφορά τη διανομή (μέσω συνεργαζόμενων κεντρικών διανομέων) στις αλυσίδες Public, Ianos, Papasotiriou, Mediamarkt

To G Pack αφορά τη διανομή σε 20 σημεία πώλησης πανελλαδικά τα οποία μπορείτε να επιλέξετε από το δίκτυο των συνεργαζόμενων δισκοπωλείων.

Ψηφιακή Διανομή

Για την ψηφιακή διανομή της νέας σας δισκογραφικής δουλειάς προσφέρουμε:

2 πακέτα υπηρεσιών αν πρόκειται για single (A Pack, B Pack),

2 πακέτα υπηρεσιών αν πρόκειται για album (C Pack, D Pack) και,

1 πακέτο (N Pack) που αφορά την ψηφιακή διανομή στις Εταιρείες κινητής τηλεφωνίας WIND, COSMOTE και VODAPHONE.

Η ψηφιακή διανομή που προσφέρεται στα Pack A, B, C, D περιλαμβάνει όλα τα online δισκοπωλεία και streaming services παγκοσμίως (ενδεικτικά : iΤunes, Spotify, Amazon, Google Play κ.α.)

Τα κοστολόγια των επιμέρους υπηρεσιών διανομής μπορείτε να τα δείτε στο σχετικό section του site μας.

 
 
 
 
Αρχική | Ποιοι είμαστε | Τιμοκατάλογος | Αποστολές Παραγγελιών | Τρόποι Πληρωμής | Privacy Policy | Επικοινωνία
© 2011- ZefxisMusic. All rights reserved.