Η Ζεύξις Music δεν είναι δισκογραφική εταιρεία. Είναι μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια που δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών, έχει τη νομική μορφή Ε.Π.Ε. (Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης) και δημιουργήθηκε από μουσικούς και μουσικολόγους με σκοπό να προσφέρει συγκεκριμένες υπηρεσίες σε ανθρώπους που ασχολούνται με τη μουσική.

Θεμελιώδης και καθοδηγητική αρχή μας είναι να εξασφαλίσουμε για εσάς το καλύτερο, αισθητικά, καλλιτεχνικά και τεχνικά, αποτέλεσμα στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Για αυτό το λόγο, έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργατών που αποτελείται από κορυφαίους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας.

Ένα δίκτυο που είναι στη διάθεση σας και που η σύνθεση του προσαρμόζεται ανάλογα με το στόχο, τις ανάγκες και την οικονομική σας δυνατότητα προσφέροντας τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές για μια σειρά από υπηρεσίες απαραίτητες για τον σύγχρονο μουσικό δημιουργό και ερμηνευτή.

Κι αυτό γιατί εμείς που την δημιουργήσαμε είμαστε και οι ίδιοι μουσικοί: Μπορούμε έτσι, να ενστερνιστούμε την ανάγκη σας για μουσική δημιουργία και πειραματισμό, την αγωνία σας για μια αξιοπρεπή αλλά και εφικτή οικονομικά δισκογραφική παραγωγή, την επιθυμία για μια στοχευμένη και συστηματική διαδικτυακή διαχείριση της εικόνας και του έργου σας, τη διευκόλυνση και ευχαρίστηση που μπορεί να σας παρέχει η ψηφιακή επεξεργασία των παρτιτουρών που χρησιμοποιείτε ή θέλετε να εκδόσετε, την εξοικονόμηση ωρών και άγχους που μπορεί να σας προσφέρει η λογιστική και φοροτεχνική διαχείριση των μουσικών παραγωγών και των ζωντανών εμφανίσεων σας.

Ελάτε λοιπόν σε επαφή μαζί μας, περιγράψτε μας τους στόχους σας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους κάνουμε πραγματικότητα.


Οι διαχειριστές της Ζεύξις Music:

Μάνος Γρυσμπολάκης - Γιάννης Τσέρτος

 
 
 
Αρχική | Ποιοι είμαστε | Τιμοκατάλογος | Αποστολές Παραγγελιών | Τρόποι Πληρωμής | Privacy Policy | Επικοινωνία
© 2011- ZefxisMusic. All rights reserved.