Ζεύξις Music
  Rec Products (RED)
  Rec Products (VINYL)
  Έντεχνο
  World Music
  Λαϊκο Pop
  Rock
  Pop
  Παιδικά Τραγούδια
  Ηλεκτρονική
  Εναλλακτική Σκηνή
  Ρεμπέτικο
  Λαϊκό
  Instrumental
Το καλάθι αγορών σας
είναι άδειο!
 
 
   
 
  Παντελής Σπύρου - Ο Δαίμων Εαυτός

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Παντελή Σπύρου με τίτλο "Δαίμων Εαυτός", περιλαμβάνει επτά τραγούδια τα οποία είναι αποτέλεσμα μιας εσωτερικής αναζήτησης του συνθέτη.
Μέσα από ένα συνονθύλευμα παραδοσιακής μουσικής με σύγχρονα ηχοχρώματα, ο Παντελής Σπύρου παρουσιάζει μια ηχητική διαδρομή η οποία σκιαγραφεί την πορεία της ανθρώπινης ζωής μέσα από επτά στάδια.
Σε κάθε στάδιο - τραγούδι, εμφανίζεται και κρύβεται συγχρόνως ένας "Δαίμων" και ένας "δαίμονας" της ψυχής, όπου, στο τέλος, καταλήγουν σε μια εσωτερική διαμάχη που εξιστορείται στο ομότιτλο τραγούδι "Δαίμων Εαυτός", σε μια μουσική ιστορία που ολοκληρώνεται με την εικαστική υποστήριξη του πολύ καλαίσθητου 24σέλιδου ένθετου που περιλαμβάνεται στο cd.
Ο Παντελής Σπύρου υπογράφει την σύνθεση και ενορχήστρωση των τραγουδιών, καθώς και τους στίχους από το ομώνυμο τραγούδι "Δαίμων Εαυτός".
Στην ερμηνεία νέοι και ιδιαίτεροι, ο καθένας με τον τρόπο του ερμηνευτές: ο Κώστας Τζαναμπέτης, η Αλεξάνδρα Νταλαρίζου και η Ιωάννα Δογλαρίδου. Τους στίχους υπογράφουν οι Γιάννα Σιαρίδου, Μάριος Παυλίδης και Πελαγία Κουκίδου.

Τιμή: 5,00 €      
 
Ακούστε τα τραγούδια του cd...
Κατεβάστε τα τραγούδια του cd...
Δείτε το cd στο YouTube...
 
 
 
 
Αρχική | Ποιοι είμαστε | Τιμοκατάλογος | Αποστολές Παραγγελιών | Τρόποι Πληρωμής | Privacy Policy | Επικοινωνία
© 2011- ZefxisMusic. All rights reserved.