Ζεύξις Music
  Rec Products (RED)
  Rec Products (VINYL)
  Έντεχνο
  World Music
  Λαϊκο Pop
  Rock
  Pop
  Παιδικά Τραγούδια
  Ηλεκτρονική
  Εναλλακτική Σκηνή
  Ρεμπέτικο
  Λαϊκό
  Instrumental
Το καλάθι αγορών σας
είναι άδειο!
 
 
   
 
  Δήμητρα Μεταλλινού - Δεν μένω πια εδώ

H G music παρουσιάζει νέο CD με τίτλο «Δεν μένω πια εδώ», Πρόκειται για την πρώτη προσωπική δουλειά της Δήμητρας Μεταλλινού.

Τα τραγούδια υπογράφει μουσικά ο αναγνωρισμένος συνθέτης στον χώρο των επιτυχιών Σπύρος Γεωργίου, σε στίχους των Σοφίας Αργυροπούλου, Δημήτρη Τσάφα, Γιάννη Λιόντου και Κωνσταντίνου Μάνη, ενώ ξεχωρίζει το ομότιτλο «Δεν μένω πια εδώ» μια ιδιαίτερη μπαλάντα σε ροκ κλίμα.

Σύγχρονο μοντέρνο και έντεχνο ελαφρολαϊκό τραγούδι με αυθεντικές ενορχηστρώσεις παίρνουν ζωή με την εξαιρετική και ξεχωριστή φωνή της πολλα υποσχόμενης Δήμητρας!

Η Δήμητρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στον όμορφο Ορχομενό Βοιωτίας. Η αγάπη της για τη μουσική και το ταλέντο της στο τραγούδι , εκδηλώθηκαν απ τα μαθητικά της χρόνια μέσα από τις χορωδίες και τις διάφορες μουσικές εκδηλώσεις όπου συμμετείχε.

Συγχρόνως με τα μαθήματα του γυμνασίου ξεκίνησε μουσικές σπουδές, όπου παρακολούθησε μαθήματα αρχικά πιάνου και θεωρίας και στη συνέχεια απέκτησε πτυχίο αρμονίας και φωνητικής σύγχρονου τραγουδιούτου Εθνικού Ωδείου.

Έχοντας το τραγούδι σαν μοναδικό στόχο καριέρας,η Δήμητρα μετακομίζει στην Αθήνα και απο πολύ νωρίς ξεκινά να τραγουδάει επαγγελματικά σε μουσικές σκηνές και νυχτερινά κέντρα της πόλης, ξεκινώντας μια επιτυχημένη πορεία στο φιλόμουσο χώρο της πρωτεύουσας και έχοντας ήδη πολλές συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου.

Τιμή: 5,00 €      
 
Ακούστε τα τραγούδια του cd...
Κατεβάστε τα τραγούδια του cd...
Δείτε το cd στο YouTube...
 
 
 
 
Αρχική | Ποιοι είμαστε | Τιμοκατάλογος | Αποστολές Παραγγελιών | Τρόποι Πληρωμής | Privacy Policy | Επικοινωνία
© 2011- ZefxisMusic. All rights reserved.