Ζεύξις Music
  Rec Products (RED)
  Rec Products (VINYL)
  Έντεχνο
  World Music
  Λαϊκο Pop
  Rock
  Pop
  Παιδικά Τραγούδια
  Ηλεκτρονική
  Εναλλακτική Σκηνή
  Ρεμπέτικο
  Λαϊκό
  Instrumental
Το καλάθι αγορών σας
είναι άδειο!
 
 
   
 
  Άρης Κουτούγκος - Το Βάθος της επιφάνειας

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο έργο 12 κομματιών και ειδικότερα 5 τραγουδιών σε ερμηνεία Θέλμας Καραγιάννη, 6 ενοτήτων απαγγελμένης ποίησης από τον ηθοποιό Κίμωνα Ρηγόπουλο και τον ίδιο τον ποιητή με συνοδεία μουσικής, και μιας οργανικής εισαγωγής. Κοινός τόπος του έργου αποτελούν οι ποιητικές συλλογές του Αριστοφάνη Κουτούγκου “Σονάτες για βροχή και πιάνο” (εκδ. Γαβριηλίδης, 2012), και “Καλοκαίρι, τρόπος του λέγειν” (εκδ. Γαβριηλίδης, υπό έκδοση) καθώς και τα δίπτυχα της σύζευξης φιλοσοφίας - ποίησης και μελοποίησης - απαγγελίας.

Το εξώφυλλο είναι πρωτότυπο ζωγραφικό έργο της ζωγράφου Δήμητρας Μερμίγκη.

Ο Άρις Κουτούγκος είναι καθηγητής Αναλυτικής Φιλοσοφίας Γνωσιολογίας και Ηθικής στον τομέα Ανθρωπιστικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Έχει εκδώσει τα εξής βιβλία: Η σύγκρουση της επιστήμης και της επιστημολογίας (Σύγχρονα Θέματα 1984), Περί Φιλοσοφικής Μεθόδου (Ελληνικά Γράμματα 2006, επανέκδοση εκδόσεις Πεδίο 2012), Between the moral and the Rational (Παπαζήσης 2008), Φιλοσοφικοί τόποι (Παπαζήσης 2010), καθώς και πλήθος φιλοσοφικών δοκιμίων σε ελληνικά και ξένα περιοδικά, θεματικούς τόμους και πρακτικά συνεδρίων.

Ο Φίλιππος Περιστέρης σπούδασε ανώτερα θεωρητικά και σύνθεση με τους Μ. Αδάμη και Λ. Κανάρη, μουσική κινηματογράφου και θεάτρου, Πολιτισμολογία στο Ε.Α.Π,, M.D. στην Αρχιτεκτονική σχολή του Ε.Μ.Π και σήμερα είναι υποψήφιος διδάκτορας του Σ.Ε.Μ.Φ.Ε.

Έχει στο ενεργητικό του πέντε δίσκους με τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει τραγουδιστές όπως ο Π. Γαιτάνος, ο Κ. Μάντζιος, ο Β. Γισδάκης, η Φ. Σαββατιανού, κ.ά., ενώ έχει γράψει μουσική για πάνω από 35 θεατρικές παραστάσεις, 3 ταινίες μικρού μήκους, 2 μεγάλου και ντοκυμαντέρ. Έχει βραβευθεί για μουσική επένδυση εικόνας με 4 πρώτα Πανελλήνια Βραβεία (Makemusic 2004 και 2005).

Τιμή: 6,00 €      
 
Ακούστε τα τραγούδια του cd...
Κατεβάστε τα τραγούδια του cd...
Δείτε το cd στο YouTube...
 
 
 
 
Αρχική | Ποιοι είμαστε | Τιμοκατάλογος | Αποστολές Παραγγελιών | Τρόποι Πληρωμής | Privacy Policy | Επικοινωνία
© 2011- ZefxisMusic. All rights reserved.