Ζεύξις Music
  Rec Products (RED)
  Rec Products (VINYL)
  Έντεχνο
  World Music
  Λαϊκο Pop
  Rock
  Pop
  Παιδικά Τραγούδια
  Ηλεκτρονική
  Εναλλακτική Σκηνή
  Ρεμπέτικο
  Λαϊκό
  Instrumental
Το καλάθι αγορών σας
είναι άδειο!
 
 
   
 
  Μίμης Πλέσσας - Άννα Μορφίδου: Στου φεγγαριού την άλλη όψη

Ο Μίμης Πλέσσας κρατάει από το χέρι την Άννα Μορφίδου και την οδηγεί στην άλλη όψη του Φεγγαριού...
Μέσα σε αυτό το μοναδικό ηχητικό ντοκουμέντο ερμηνείας και δεξιοτεχνίας, ένα πιάνο στα χέρια του Μίμη Πλέσσα και μια φωνή, η σοπράνο Άννα Μορφίδου συνδιαλέγονται με την πληθωρικότητα των αισθημάτων και τη μοναδικότητα της αισθητικής των μουσικών του μεγάλου συνθέτη. .
Το cd με τίτλο «Στου φεγγαριού την άλλη όψη», περιλαμβάνει δώδεκα μεγάλες συνθέσεις του Μίμη Πλέσσα, με την εξαιρετική ερμηνεία της σοπράνο Άννας Μορφίδου, μιας ιδιαίτερη παρουσίας με σημαντική υποδομή και στοιχεία διαχρονικότητας.
Ο Μίμης Πλέσσας δοκίμασε στα τραγούδια του μια λυρική φωνή σαν της Άννας Μορφίδου, με σκοπό να ξεπεράσει τις επιφυλάξεις εκείνων που πιστεύουν πως οι φωνές με κλασική ωδειακή εκπαίδευση, αισθητική και καταβολές, είναι κατάλληλες να ερμηνεύουν μόνο κλασικά έργα, όπερα, οπερέτα ή ταιριάζουν μόνο σε «...περιχαρακωμένες εκδηλώσεις με ειδικό κοινό και σοβαροφάνεια..», όπως ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά...
Τα κομμάτια του δίσκου υπογράφουν στιχουργικά πολύ σημαντικοί άνθρωποι του γραπτού λόγου όπως είναι οι Γ. Καλαμίτσης, Κ. Κινδύνης, Δ. Μπρούχος, Α. Σακελλάριος, Γ. Οικονομίδης , Ρ. Ζαλόκωστας, Κ. Πρετεντέρης, Ν. Μάτσας.


Τιμή: 6,00 €      
 
Ακούστε τα τραγούδια του cd...
Κατεβάστε τα τραγούδια του cd...
Δείτε το cd στο YouTube...
 
 
 
 
Αρχική | Ποιοι είμαστε | Τιμοκατάλογος | Αποστολές Παραγγελιών | Τρόποι Πληρωμής | Privacy Policy | Επικοινωνία
© 2011- ZefxisMusic. All rights reserved.