Ζεύξις Music
  Rec Products (RED)
  Rec Products (VINYL)
  Έντεχνο
  World Music
  Λαϊκο Pop
  Rock
  Pop
  Παιδικά Τραγούδια
  Ηλεκτρονική
  Εναλλακτική Σκηνή
  Ρεμπέτικο
  Λαϊκό
  Instrumental
Το καλάθι αγορών σας
είναι άδειο!
 
 
   
 
  Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Άσε με να σ'αγαπάω

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, τραγουδιστής και μουσικός, για πρώτη φορά παρουσιάζει διαδικτυακά ένα νέο τραγούδι που ενώ ανήκει καθαρά στην Ελληνική μουσική σκηνή, δανείζεται στοιχεία από την δυτική pop κουλτούρα .
Μετά από αρκετά χρόνια εμπειρίας και εργασίας στο μουσικό χώρο και μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό του με τρανταχτά ονόματα της μουσικής ελληνικής σκηνής, έχοντας συνεργαστεί με την Big Band Αθηνών τραγουδώντας κυρίως κλασσικό jazz ρεπερτόριο, μας παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Άσε με να σ’ αγαπώ» σε μουσική του ίδιου και σε στίχους της Τζούλιας Χατζηκωστάκη.
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ γεννήθηκε στην Αθήνα, έχοντας καταγωγή από την Εύβοια και το Αγρίνιο και τραγουδά από τεσσάρων χρονών, ενώ ξεκινά τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα σε ηλικία 17 ετών σε πίστες και μουσικές σκηνές της Αθήνας δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες. Γράφει το πρώτο του τραγούδι σε ηλικία 12 ετών και έκτοτε η δημιουργία μουσικής γίνεται γι’αυτόν τρόπος ζωής.
Το τραγούδι «Άσε με να σ’αγαπώ» είναι μια παραγωγή που επιμελείται ο ίδιος, παίζοντας τα μουσικά όργανα, κάνοντας την ενορχήστρωση με τη βοήθεια του παραγωγού Ιωσήφ Χιδήρογλου και των DOT WAV STUDIOS, που υπογραφουν τη μίξη και το τελικό mastering του μουσικού κομματιού.


Τιμή: 0,99 €      
 
Ακούστε τα τραγούδια του cd...
Κατεβάστε τα τραγούδια του cd...
Δείτε το cd στο YouTube...
 
 
 
 
Αρχική | Ποιοι είμαστε | Τιμοκατάλογος | Αποστολές Παραγγελιών | Τρόποι Πληρωμής | Privacy Policy | Επικοινωνία
© 2011- ZefxisMusic. All rights reserved.