Ζεύξις Music
  Rec Products (RED)
  Rec Products (VINYL)
  Έντεχνο
  World Music
  Λαϊκο Pop
  Rock
  Pop
  Παιδικά Τραγούδια
  Ηλεκτρονική
  Εναλλακτική Σκηνή
  Ρεμπέτικο
  Λαϊκό
  Instrumental
Το καλάθι αγορών σας
είναι άδειο!
 
 
   
 
  Ηρακλής Βαβάτσικας - La nonna

Ο Ηρακλής Βαβάτσικας, ο σημαντικότερους για πολλούς έλληνας σολίστ του ακορντεόν, σε συνεργασία με την Ζεύξις Music παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική του δουλειά με τίτλο ‘’La Nonna”. Πρόκειται για την πρωτότυπη μουσική της ομώνυμης θατρικής παράστασης που στην Ελλάδα ανέβηκε στο σανίδι με πρωταγωνιστη το Δημήτρη Πιατά.
Η Ηρακλής Βαβάτσικας υπογράφει τη δισκογραφική αυτή παραγωγή τόσο ως συνθέτης, όσο και ως ερμηνευτής του bandoneon, ενός τύπου ακορντεόν χαρακτηρίζει τη λαϊκή και λόγια μουσική παράδοση της λατινικής αμερικής.
Η δισκογραφική παραγωγή La Nonna αποτελείται από 15 μουσικά κομμάτια που αντιστοιχούν στους χαρακτήρες του ομώνυμου θεατρικού έργου του Ρομπέρτο Κόσσα, ενώ κάποια από αυτά παρουσιάζονται με διαφορετικές ενορχηστρωτικά προσεγγίσεις, στοιχείο που την καθιστά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για τους φίλους του bandoneon, του ακορντεόν και της world music σκηνής γενικότερα.
Ο Ηρακλής Βαβάτσικας χρησιμοποιεί τα ηχοχρώματα και τα ιδιαίτερα στυλιστικά γνωρίσματα του tango και, προσθέτοντας την πολυετή και σοβαρή ενασχόληση και διδασκαλία διαφόρων σύγχρονων ερμηνευτικών τάσεων του ακορντεόν συνθέτει τις μουσικές του La Nonna.
Πρόκειται για μουσικές οι οποίες, ενώ έχουν οικουμενική (global) διάσταση και εν δυνάμει αποδοχή, από την άλλη αγγίζουν ιδιαίτερα τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα με έναν απροσδόκητο τρόπο: η μαύρη κωμωδία La Nonna γράφτηκε, αφορά και εξελίσσεται στην Αργεντινή της οικονομικής κρίσης...
Η συμμετοχή των Tangarto, κορυφαίων μουσικών και συνεργατών του Ηρακλή Βαβάτσικα δίνει στον ακροατή πέρα από την ευχαρίστηση, την ευκαιρία για μελέτη του μουσικού είδους ενώ έκπληξη (ευχάριστη) αποτελεί και η ...τραγουδιστική συνεισφορά του σολίστ σε αυτή την πραγματικά ιδιαίτερη δισκογραφική παραγωγή.
Στο La Nonna συμμετέχουν οι εξαίρετοι μουσικοί Λευτέρης Γρίβας (bandoneon), Θωμάς Κοντογιώργης (πιάνο), Γιώργος Παναγιωτόπουλος (βιολί), Γιώργος Αρνής (Κόντρα Μπάσο), Μανώλης Ανδρουλιδάκης (κιθάρα). Τις ενορχηστρώσεις των Tangarto επιμελήθηκε ο Θωμάς Κοντογιώργης ενώ τους στίχους υπογράφει ο Αλεχάντρο Γρηγοριάδης.


Τιμή: 5,00 €      
 
Ακούστε τα τραγούδια του cd...
Κατεβάστε τα τραγούδια του cd...
Δείτε το cd στο YouTube...
 
 
 
 
Αρχική | Ποιοι είμαστε | Τιμοκατάλογος | Αποστολές Παραγγελιών | Τρόποι Πληρωμής | Privacy Policy | Επικοινωνία
© 2011- ZefxisMusic. All rights reserved.