Ζεύξις Music
  Rec Products (RED)
  Rec Products (VINYL)
  Έντεχνο
  World Music
  Λαϊκο Pop
  Rock
  Pop
  Παιδικά Τραγούδια
  Ηλεκτρονική
  Εναλλακτική Σκηνή
  Ρεμπέτικο
  Λαϊκό
  Instrumental
Το καλάθι αγορών σας
είναι άδειο!
 
 
   
 
  Κώστας Λεμονίδης - Εμμανουηλίδου 13

Πιστός στο ραντεβού του ο Κώστας Λεμονίδης μετά την ψηφιακή κυκλοφορία του κομματιού «Το τραγούδι της βροχής», το οποίο αποτέλεσε τον προάγγελο της καινούριας του δισκογραφικής δουλειάς, κυκλοφορεί αυτές τις μέρες το τρίτο του προσωπικό cd, με τίτλο «Εμμανουηλίδου 13».

Ο δίσκος χαρακτηρίζεται από ένα μείγμα δυναμικής και μελωδικής ροκ μουσικής, με ατμοσφαιρικές πινελιές που δίνουν οι ευαίσθητες μπαλάντες του cd. Οι κιθάρες του Κώστα Λεμονίδη κρατούν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνθέσεις του και το άμεσο και ήρεμο στυλ του τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερμηνεία του.

Το cd αποτελείται από 10 κομμάτια, όπου εκτός από τον Κώστα Λεμονίδη που υπογράφει τη μουσική και τους στίχους στα περισσότερα από αυτά, συμμετέχουν δημιουργικά ο Τάσος Μεταξάς, η Χριστίνα Καλογεροπούλου, η Αγνή Παλάτζα και η Δήμητρα Μαστορίδου, η οποία έχει γράψει τους στίχους στο κομμάτι «Βάζω Μπρος».

Επίσης, συμμετέχουν οι εξαιρετικοί μουσικοί Περικλής Χατζής στο μπάσο, η Τατιάνα Θεολόγου στο τσέλο, ο Γιώργος Γκόγκας στα πλήκτρα και στον προγραμματισμό, η Μαρία Παπαρδάκη στο πιάνο, στα πλήκτρα αλλά και στα φωνητικά μαζί με την Τίνα Κάρλε και τη Δέσποινα Κατσούλη.

Το ομότιτλο κομμάτι του cd «Εμμανουηλίδου 13» είναι ορχηστρικό και ... προσωπική υπόθεση του Κώστα Λεμονίδη ...!

Τιμή: 5,00 €      
 
Ακούστε τα τραγούδια του cd...
Κατεβάστε τα τραγούδια του cd...
Δείτε το cd στο YouTube...
 
 
 
 
Αρχική | Ποιοι είμαστε | Τιμοκατάλογος | Αποστολές Παραγγελιών | Τρόποι Πληρωμής | Privacy Policy | Επικοινωνία
© 2011- ZefxisMusic. All rights reserved.