Ζεύξις Music
  Rec Products (RED)
  Rec Products (VINYL)
  Έντεχνο
  World Music
  Λαϊκο Pop
  Rock
  Pop
  Παιδικά Τραγούδια
  Ηλεκτρονική
  Εναλλακτική Σκηνή
  Ρεμπέτικο
  Λαϊκό
  Instrumental
Το καλάθι αγορών σας
είναι άδειο!
 
 
   
 
  Γεωργία Αγγέλου - Εκεί έξω

Εκεί έξω ... που όλα τα ίδια μένουν και όλα αλλάζουνε... γεννήθηκε ένα τραγούδι… Το τραγούδι μας! Η Ξένια Δικαίου έβαλε τις νότες της, δίπλα στις δικές μου ( Νάνσυ Κανέλλη ). Η Μαρία Παπαδάκη μας χάρισε τα λόγια της. Η Γεωργία Αγγέλου με την φωνή της ανέσυρε την έμπνευση απ΄ τα σκοτάδια των καιρών , και την ανέμισε στο φως της αγάπης σας !
Το “Εκεί έξω” που κυκλοφορεί σε διαδικτυακή μορφή (digital single), είναι η αρχή μιας σειράς τραγουδιών που θα ακολουθήσουν και θα ολοκληρώσουν το πρώτο προσωπικό CD της Γεωργίας Αγγέλου.
Με σπουδές στο κλασσικό τραγούδι, μαθήματα χορού, δευτεροετής στην Ανωτέρα Δραματική σχολή “ΙΑΣΜΟΣ”, με πτυχίο Μαθηματικών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μετά από πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε θεατρικές και μουσικές σκηνές με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο (από rock και jazz μέχρι fados και ethnic) τραγουδισμένα στις ‘μητρικές’ γλώσσες, η Γεωργία Αγγέλου αναζητά μια θέση στο ελληνικό τραγούδι και την καρδιά σας !
Για να ακουστεί το «Εκεί Έξω» βοήθησαν οι : Νίκος Τσάρας – ενορχήστρωση & προγραμματισμός, Νίκος Ιωαννίδης – πλήκτρα & πιάνο, Ξένια Δικαίου – ακουστική κιθάρα, Νίκος Νικολακόπουλος – ηλεκτρική κιθάρα, Αγγελος Κουσάκης – κρουστά, Νίκος Τσάρας – drums, John Visma – Ηχοληψία. Το mastering έγινε στο Clock Studio, ενώ την παραγωγή επιμελήθηκε η Νάνσυ Κανέλλη.


Τιμή: 1,00 €      
 
Ακούστε τα τραγούδια του cd...
Κατεβάστε τα τραγούδια του cd...
Δείτε το cd στο YouTube...
 
 
 
 
Αρχική | Ποιοι είμαστε | Τιμοκατάλογος | Αποστολές Παραγγελιών | Τρόποι Πληρωμής | Privacy Policy | Επικοινωνία
© 2011- ZefxisMusic. All rights reserved.