Ζεύξις Music
  Rec Products (RED)
  Rec Products (VINYL)
  Έντεχνο
  World Music
  Λαϊκο Pop
  Rock
  Pop
  Παιδικά Τραγούδια
  Ηλεκτρονική
  Εναλλακτική Σκηνή
  Ρεμπέτικο
  Λαϊκό
  Instrumental
Το καλάθι αγορών σας
είναι άδειο!
 
 
   
 
  Φίλιππος Περιστέρης - Νότες σε Αχνό Πορτοκαλί

H Ζεύξις Music παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική δουλειά του συνθέτη Φίλιππου Περιστέρη με τίτλο: Νότες σε αχνό πορτοκαλί. Πρόκειται για 23 τραγούδια, (18 σε Ελληνικούς και 5 σε Αγγλικούς στίχους), κυρίως σε Rock και Ambient Rock ύφος.
O Φίλιππος Περιστέρης (γνωστός από τις δισκογραφικές του δουλειές: Επύλλια, Κυριακοδρόμιο, Εικόνες Φυγής κ.ά, τη μουσική του για το θέατρο και πρόσφατα από το βιβλίο του Το Μαύρο Αλφαβητάρι της Μουσικής), αυτή τη φορά εκφράζεται μέσα από τον ήχο μιας Rock μπάντας, πλαισιωμένης περιστασιακά από κλασικά ορχηστρικά ηχοχρώματα καθώς και στοιχεία από τη Vintage Rock.
Το C.D στο μεγαλύτερο μέρος του είναι ερμηνευτικά βασισμένο στη φωνή του Βασίλη Αξιώτη ενώ συμμετέχουν και οι: Λάκης Χαλκιόπουλος, Δανάη Παναγιωτοπούλου, Μαρίνα Σάττι, Νίκος Αϊβαλής, Θέλμα Καραγιάννη και ο συνθέτης. Οι αγγλικοί στίχοι ανήκουν στον Βασίλη Αξιώτη και οι ελληνικοί στους: Νομική Μαλλιά, Χρίστο Ξένο, Αγνή Παλάντζα, Πάνο Παπαγιαννόπουλο, Πασχάλη Τσέρνα, Γρηγόρη Χαλιακόπουλο και Φίλιππο Περιστέρη.

Τιμή: 5,00 €      
 
Ακούστε τα τραγούδια του cd...
Κατεβάστε τα τραγούδια του cd...
 
 
 
 
Αρχική | Ποιοι είμαστε | Τιμοκατάλογος | Αποστολές Παραγγελιών | Τρόποι Πληρωμής | Privacy Policy | Επικοινωνία
© 2011- ZefxisMusic. All rights reserved.