Ζεύξις Music
  Rec Products (RED)
  Rec Products (VINYL)
  Έντεχνο
  World Music
  Λαϊκο Pop
  Rock
  Pop
  Παιδικά Τραγούδια
  Ηλεκτρονική
  Εναλλακτική Σκηνή
  Ρεμπέτικο
  Λαϊκό
  Instrumental
Το καλάθι αγορών σας
είναι άδειο!
 
 
   
 
  enCORE - Έλα κι εσύ μαζί (Digital Album)

Η Ζεύξις Music παρουσιάζει το νέο Digital Album των enCORE.

Rock επιρροές, ελληνικός στίχος, αληθινές ερμηνείες και ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις χαρακτηρίζουν τα 6 κομμάτια του ψηφιακού άλμπουμ.

Η Θεσσαλονίκη σίγουρα έχει να πει πολλά για τους enCORE που συνεχίζουν να χαράζουν το δικό τους, ξεχωριστό δρόμο στο χώρο της rock σκηνής της πόλης.

Οι ENCORE δημιουργήθηκαν το 2006 και αποτελούνται από τον Κυριάκο Κουγιουμτζόγλου (Τραγουδιστή και ιδρυτή του συγκροτήματος), τον Κώστα Πουλή (Κιθάρα,φωνητικά) και πρώην μελος του συγκροτήματος Μωρά στη φωτιά,και τον Παντελή Τζώνο (Σαξόφωνο – Φωνητικά).

Πρόκειται για ένα συγκρότημα με επιρροές από την ελληνική και διεθνή rock σκηνή, που ταυτόχρονα φλερτάρει με το χώρο του έντεχνου, διασκευάζοντας έργα σημαντικών ελλήνων δημιουργών.

Από τη δημιουργία τους μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί στις σημαντικότερες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, δραπετεύοντας και στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Αυτό το διάστημα συνεργάζονται με τον Χρηστό Τσαπράζη (Ξύλινα σπαθιά) ηλεκτρικό μπάσο ,τον Μπάμπη Πετσίνη (Sleeping pillow) στα τύμπανα, και τον Βαγγέλη Παπαγεωργίου στα πλήκτρα.

Τιμή: 6,00 €      
 
Ακούστε τα τραγούδια του cd...
Κατεβάστε τα τραγούδια του cd...
Δείτε το cd στο YouTube...
 
 
 
 
Αρχική | Ποιοι είμαστε | Τιμοκατάλογος | Αποστολές Παραγγελιών | Τρόποι Πληρωμής | Privacy Policy | Επικοινωνία
© 2011- ZefxisMusic. All rights reserved.