Ζεύξις Music
  Rec Products (RED)
  Rec Products (VINYL)
  Έντεχνο
  World Music
  Λαϊκο Pop
  Rock
  Pop
  Παιδικά Τραγούδια
  Ηλεκτρονική
  Εναλλακτική Σκηνή
  Ρεμπέτικο
  Λαϊκό
  Instrumental
Το καλάθι αγορών σας
είναι άδειο!
 
 
   
 
  Κατερίνα Κυρμιζή - Larva

Η πεταλούδα είναι το πιο όμορφο σύμβολο μεταμόρφωσης. Από αυγό, λάρβα, χρυσαλίδα και τέλος στην ωριμότητά της η πεταλούδα, είναι ζωντανή απόδειξη της αέναης αλλαγής. Αυτό ακριβώς το μήνυμα θέλουν να δώσουν η Κατερίνα Κυρμιζή κι ο Νίκος Γρηγοριάδης στη νέα δισκογραφική δουλειά, ότι ο άνθρωπος δεν είναι καθορισμένος, είναι κάτι εν εξελίξει, ένας διαρκής υπαινιγμός του μέλλοντος.
Οι δυο τραγουδοποιοί θεωρούνται από τις πλέον αθόρυβες παρουσίες παρά το αξιόλογο παρελθόν που έχουν αμφότεροι, με την πρώτη να αποσπά εγκωμιαστικά σχόλια όταν συστήθηκε δισκογραφικά με το Κοντσέρτο για σοκολάτα και τριαντάφυλλα, κι αργότερα παρουσιάζοντας Το παιδί με την κεραία, και τον δεύτερο να κατακτά τα ερτζιανά με το Αλφάδι, αφού πρώτα αποκτά αναγνώριση στο εξωτερικό με τη διεθνή κυκλοφορία του
Faros, την οργανική εκδοχή του εντυπωσιακού ντεμπούτου Στη μοναξιά του φάρου. Παρουσίασαν το πρώτο κοινό άλμπουμ Είναι εδώ!, έπειτα από μια πενταετή δισκογραφική αποχή και τώρα ξαναδίνουν το παρόν με το δεύτερο κοινό άλμπουμ Λάρβα, προτείνοντας πάντα μια προσεγμένη, εναλλακτική προσέγγιση στο ελληνικό τραγούδι.
Ο Νίκος Γρηγοριάδης στα δέκα νέα τραγούδια του περιγράφει μια σκληρή πραγματικότητα -προσωπική και κοινωνική, με δυναμικές μελωδικές γραμμές. Υπογράφει τους στίχους με εξαίρεση δυο τραγούδια όπου συνεργάζεται με τον πρωτοεμφανιζόμενο στιχουργό Χρήστο Γαβρήλο. Η Κατερίνα Κυρμιζή υπογράφει τους στίχους ενός τραγουδιού.
Σ’ αυτό το άλμπουμ δεσπόζει η κιθάρα, σε κάθε της μορφή,. Τύμπανα και μπάσο δυναμικά δίνουν το παρόν. Το charago και το ukulele προσθέτουν ανεμελιά, ενώ αντίθετα, δραματική χροιά δίνουν το τσέλο και το βιολί. Η δε Κατερίνα Κυρμιζή, πιο ώριμη από ποτέ, ερμηνεύει με απλότητα κι ευαισθησία.
Οι δυο καλλιτέχνες επιμελήθηκαν τον προγραμματισμό, την ενορχήστρωση και τη μουσική παραγωγή, σηκώνοντας το μεγαλύτερο βάρος της εκτέλεσης με την Κατερίνα Κυρμιζή στην κλασσική κιθάρα, στα κρουστά και στο charago, και τον Νίκο Γρηγοριάδη στην ακουστική, στην ηλεκτρική κιθάρα και στο ukulele.
Έπαιξαν επίσης οι : Δημήτρης Αντωνιάδης, Γιάννης Γρηγορίου, Δημήτρης Μπέλλος, Οδυσσέας Γαλανάκης, Άρης Παπαδόπουλος, Αλέκος Ορφανός, Ελευθερία Χανδακάρη, Αλίκη Σιφναίου. Παραγωγή Νίκος Γρηγοριάδης & Ηλίας Λάκκας. Φωτογραφίες Έφη Ρίζου. Artwork Νίκος Γερακάρης.
Το άλμπουμ Λάρβα, κυκλοφόρησε σε φυσική μορφή με την Κόκκινη Καρφίτσα, ένθετο μηνιαίο μουσικό περιοδικό της εφημερίδας Η ΑΥΓΗ, στις 28 Μαρτίου του 2015


Τιμή: 9,49 €      
 
Ακούστε τα τραγούδια του cd...
Κατεβάστε τα τραγούδια του cd...
Δείτε το cd στο YouTube...
 
 
 
 
Αρχική | Ποιοι είμαστε | Τιμοκατάλογος | Αποστολές Παραγγελιών | Τρόποι Πληρωμής | Privacy Policy | Επικοινωνία
© 2011- ZefxisMusic. All rights reserved.