Ζεύξις Music
  Rec Products (RED)
  Rec Products (VINYL)
  Έντεχνο
  World Music
  Λαϊκο Pop
  Rock
  Pop
  Παιδικά Τραγούδια
  Ηλεκτρονική
  Εναλλακτική Σκηνή
  Ρεμπέτικο
  Λαϊκό
  Instrumental
Το καλάθι αγορών σας
είναι άδειο!
 
 
   
 
  Γιώργος Γιαννιώτης - Μη Φοβάσαι

Ο Γιώργος Γιαννιώτης είναι ένας συλλέκτης, γνώστης του καλού λαϊκού τραγουδιού, γνωστός και αγαπητός στους μουσικούς κύκλους.

Η περιστασιακή του θητεία ως τραγουδιστής σε συνδυασμό με τη βιοποριστική του ενασχόληση ως διακοσμητής με μια τεράστια συλλογή από ηχογραφήματα, γκραβούρες, αντίκες αλλά και γνώσεις σχετικές με το λαϊκό τραγούδι διαμόρφωσε ένα ιδιαίτερο προσωπικό στυλ, ερμηνευτικό και συνθετικό.

Η παρέα με τον μεγάλο δεξιοτέχνη Παναγιώτη Στεργίου και το μεράκι του Γιώργου Γιαννιώτη μέσα από μια μακρόχρονη φιλία καρποφορεί και, μετά από δεκαετίες, με την παρότρυνση αλλά και επιμέλεια του Παναγιώτη Στεργίου, ο Γιώργος Γιαννιώτης παρουσιάζει τον πρώτο προσωπικό του δίσκο.

Τις μουσικές και τους στίχους υπογράφει ο ίδιος ενώ την ενορχήστρωση και τα υπέροχα παιξίματα έχει κάνει ο Παναγιώτης Στεργίου σε συνεργασία με κορυφαίους μουσικούς.

Δεκατρία τραγούδια που χαρακτηρίζονται από ερμηνευτική ισορροπία, αισθητική ευγένεια, επιτηδευμένες αναφορές στο παρελθόν αλλά και φρέσκια οπτική στην επεξεργασία του μουσικού υλικού.

Τιμή: 5,00 €      
 
Ακούστε τα τραγούδια του cd...
Κατεβάστε τα τραγούδια του cd...
Δείτε το cd στο YouTube...
 
 
 
 
Αρχική | Ποιοι είμαστε | Τιμοκατάλογος | Αποστολές Παραγγελιών | Τρόποι Πληρωμής | Privacy Policy | Επικοινωνία
© 2011- ZefxisMusic. All rights reserved.