Ζεύξις Music
  Rec Products (RED)
  Rec Products (VINYL)
  Έντεχνο
  World Music
  Λαϊκο Pop
  Rock
  Pop
  Παιδικά Τραγούδια
  Ηλεκτρονική
  Εναλλακτική Σκηνή
  Ρεμπέτικο
  Λαϊκό
  Instrumental
Το καλάθι αγορών σας
είναι άδειο!
 
 
   
 
  Φίλιππος Περιστέρης - Εικόνες Φυγής

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο έργο 10 ορχηστρικών προγραμματικών κομματιών τα οποία σκοπό και στόχο έχουν να μεταφέρουν συγκεκριμένα συναισθήματα ή να δημιουργήσουν εικόνες, και εν προκειμένω,

Εικόνες φυγής.....

Η έκδοση είναι δίγλωσση (Ελληνικά / Αγγλικά), και συνοδεύεται από μικρά κείμενα του συνθέτη για καθένα από τα δέκα κομμάτια. Το εξώφυλλο είναι πρωτότυπο ζωγραφικό έργο της ζωγράφου Δήμητρας Μερμίγκη ειδικά για το CD και μετουσιώνει οπτικά τις δέκα μουσικές εικόνες, ενώ το ένθετο εστιάζει κυρίως στα επί μέρους θέματα.

Ο Φίλιππος Περιστέρης σπούδασε ανώτερα θεωρητικά και σύνθεση με τους Μ. Αδάμη και Λ. Κανάρη, μουσική κινηματογράφου και θεάτρου, Πολιτισμολογία στο Ε.Α.Π,, M.D. στην Αρχιτεκτονική σχολή του Ε.Μ.Π και σήμερα είναι υποψήφιος διδάκτορας του Σ.Ε.Μ.Φ.Ε.

Έχει στο ενεργητικό του πέντε δίσκους με τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει τραγουδιστές όπως ο Π. Γαιτάνος, ο Κ. Μάντζιος, ο Β. Γισδάκης, η Φ. Σαββατιανού, η Γ. Βεληβασάκη, ο Β. Δούβαλης κ.ά., ενώ έχει γράψει μουσική για πάνω από 30 θεατρικές παραστάσεις, 3 ταινίες μικρού μήκους, 2 μεγάλου και ντοκυμαντέρ.

Τέλος έχει βραβευθεί για μουσική επένδυση εικόνας με 4 πρώτα Πανελλήνια Βραβεία (Makemusic 2004 και 2005).

Τιμή: 5,00 €      
 
Ακούστε τα τραγούδια του cd...
Κατεβάστε τα τραγούδια του cd...
Δείτε το cd στο YouTube...
 
 
 
 
Αρχική | Ποιοι είμαστε | Τιμοκατάλογος | Αποστολές Παραγγελιών | Τρόποι Πληρωμής | Privacy Policy | Επικοινωνία
© 2011- ZefxisMusic. All rights reserved.