Ζεύξις Music
  Rec Products (RED)
  Rec Products (VINYL)
  Έντεχνο
  World Music
  Λαϊκο Pop
  Rock
  Pop
  Παιδικά Τραγούδια
  Ηλεκτρονική
  Εναλλακτική Σκηνή
  Ρεμπέτικο
  Λαϊκό
  Instrumental
Το καλάθι αγορών σας
είναι άδειο!
 
 
   
 
  Αργυρώ Κεραμιδά – Bouzouki’s Planet

Έπειτα από δύο χρόνια έρευνας, μελέτης και ηχογραφήσεων επιλέγει έργα αγαπημένων της συνθετών από το παγκόσμιο ρεπερτόριο που ερμηνεύονται για πρώτη φορά με το μπουζούκι, φιλτράροντας τα μέσα από τη βιωματική σχέση με το όργανο και τις ωδειακές – και όχι μόνο - θεωρητικές σπουδές της.
Το “Bouzouki’s Planet’’ είναι ένα μουσικό project στο οποίο το μπουζούκι, ως σολιστικό όργανο, πρωτοστατεί σε εικοσιένα μουσικά ταξίδια αποδίδοντας, στα χέρια της Αργυρώς Κεραμιδά, αργεντίνικα tango, ινδικές ragga, μουσικές του 20ου αιώνα επηρρεασμένες απο τις μαθηματικές ακουλουθίες Fibonacci, αμερικάνικη jazz, ανδαλουσιανές μελωδίες...
Το μπουζούκι βρίσκει θέση σε γνωστά, αγαπημένα μουσικά θέματα από την chill-out και την latin μουσική σκηνή, μεταπηδά στην πολωνική συμφωνική μουσική και στην λυρική Ιταλία, για να καταλήξει στην Κίνα και στις Κέλτικες μουσικές παραδόσεις...
Στο τελευταίο τραγούδι του δίσκου, η Αργυρώ επιστρέφει στις ρίζες μας, θέτοντας ως πρωταγωνιστή τον πρόγονο του μπουζουκιού τον ταμπουρά.
Την ενορχήστρωση του “Bouzouki’s Planet” έκανε η Αργυρώ Κεραμιδά ενώ το programming, το πιάνο και το Hammond υπογράφει ο Διαμαντής Καραγιαννακίδης,.

Τιμή: 5,00 €      
 
Ακούστε τα τραγούδια του cd...
Κατεβάστε τα τραγούδια του cd...
Δείτε το cd στο YouTube...
 
 
 
 
Αρχική | Ποιοι είμαστε | Τιμοκατάλογος | Αποστολές Παραγγελιών | Τρόποι Πληρωμής | Privacy Policy | Επικοινωνία
© 2011- ZefxisMusic. All rights reserved.