Ζεύξις Music
  Rec Products (RED)
  Rec Products (VINYL)
  Έντεχνο
  World Music
  Λαϊκο Pop
  Rock
  Pop
  Παιδικά Τραγούδια
  Ηλεκτρονική
  Εναλλακτική Σκηνή
  Ρεμπέτικο
  Λαϊκό
  Instrumental
Το καλάθι αγορών σας
είναι άδειο!
 
 
   
 
  Μιχάλης Παούρης - Σαν το μπουζούκι μου

Ο Μιχάλης Παούρης, ο νεώτερος ίσως τόσο αναγνωρίσιμος δεξιοτέχνης στο μπουζούκι, έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τις μεγάλες του συνεργασίες μεγάλα ονόματα της διεθνούς Jazz μουσικής σκηνής, όπως ο Al Di Meola και οι Rosenberg Trio.
Μετά από 3 προσωπικές δισκογραφικές δουλειές στις οποίες χρησιμοποίησε το μπουζούκι ως βασικό σολιστικό όργανο σε πρωτότυπες και διασκευασμένες μουσικές με έντονες jazz fusion επιρροές αποφάσισε να ηχογραφήσει τον πρώτο του «λαϊκό» δίσκο.
Πρόκειται μια δισκογραφική δουλειά με σύγχρονα λαϊκά τραγούδια τα οποία χαρακτηρίζει η μουσική οντότητα του Μιχάλη Παούρη, τόσο ως σολίστα του μπουζουκιού όσο και ως συνθέτη. Το «Σαν το μπουζούκι μου» αποτυπώνει τις επιρροές και τα ακούσματα του Μιχάλη Παούρη από την εποχή των μεγάλων τραγουδιών.
Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο συνθέτης αναφέρει: "Άφησα για λίγο τη Jazz και είπα να μοιραστώ μαζί σας τις επιρροές, τα ακούσματα και τα βιώματα μιας εποχής που μας έμαθαν οι γονείς μας. Τότε που οι σημαντικοί άνθρωποι ήταν πολλοί και όχι λίγοι. Τότε που τα τραγούδια έμπαιναν μιλώντας στις καρδιές των ανθρώπων... τότε που τα τραγούδια έμπαιναν μέσα στις ρωγμές της κάθε μικρής και μεγάλης κοινωνίας και έκαναν τους ανθρώπους να προβληματίζονται και να αισθάνονται... Εύχομαι ολόψυχα να αγαπήσετε αυτή την αυθεντική δουλειά. Ο δίσκος αυτός είναι αφιερωμένος στον Μεγάλο Βασίλη Τσιτσάνη."
Οι στίχοι και η μουσική των 13 τραγουδιών ανήκουν στον Μιχάλη Παούρη. Το κομμάτι της ερμηνείας έχουν αναλάβει ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Ζαχαρίας Καρούνης οι οποίοι δεν χρειάζονται συστάσεις λόγω της πολύχρονης παρουσίας τους στην ελληνική μουσική σκηνή, καθώς και οι ταλαντούχοι Γιώργος Χριστοδούλου και Νίκος Κερκένης. Ρόλο έκπληξη στο ερμηνευτικό κομμάτι αποτελεί ο ίδιος ο συνθέτης και στιχουργός.
Συμμετέχουν οι μουσικοί: Παναγιώτης Κοροβέσης (μπουζούκι, μπαγλαμά), Νίκος Σταδιάτης (ακορντεόν), Νίκος Σπάτουλας (κιθάρα), Αλέξανδρος Κούρος (κρουστά), Νίκος Τσαχτσίρης (κοντραμπάσο), Μιχάλης Παούρης (μπουζούκι, φωνή, ενορχήστρωση).


Τιμή: 6,00 €      
 
Ακούστε τα τραγούδια του cd...
Κατεβάστε τα τραγούδια του cd...
Δείτε το cd στο YouTube...
 
 
 
 
Αρχική | Ποιοι είμαστε | Τιμοκατάλογος | Αποστολές Παραγγελιών | Τρόποι Πληρωμής | Privacy Policy | Επικοινωνία
© 2011- ZefxisMusic. All rights reserved.